Tomato Collagen & Slym Effect – Tomato Essence Innovation For Health.
.
.
.

.


.

.

Tomato Collagen & Slym Effect

Tomato Essence Innovation For Health

.

.

http://www.tomatoessence2u.com/images/product_logo_tomato_collagen.jpg

http://www.tomatoessence2u.com/images/product_discription2.jpg

Harga Promosi : RM 60.00 (Harga Sebenar : RM 69.90) – Tomato Collagen (15 Sachets)

.

Tomato Essence telah berjaya menyingkap rahsia kesegaran dan keremajaan kulit diformulasikan dalam bentuk minuman kesihatan yang lazat. TOMATO COLLAGEN diperkaya dengan vitamin A dan C serta ekstrak kolagen marin yang penting untuk kulit yang sihat dan cantik serta kesihatan tubuh badan.

Produk Tomato Essence hanya menggunakan bahan-bahan yang terbaik dan terpilih kerana tubuh badan anda berhak untuk menerima yang terbaik. Daripada antioksida yang terdapat di dalam ekstrak tomato, sehingga protein dari ekstrak Marine Collagen, setiap bahan yang terdapat di dalam produk inti telah dipilih dengan teliti supaya keperluan tubuh anda dapat dipenuhi secara optimum.

Kebaikan :

- Menggalakkan Keremajaan Kulit
- Mengatasi Sakit Sendi
- Mengurangkan Kolesterol Dalam Darah
- Mengekalkan Kesihatan Jantung
- Mengekalkan Sistem Pertahanan Tubuh
- Sumber Antioksida

TOMATO COLLAGEN menggabungkan ekstrak semulajadi buah tomato, Kolagen Marin, Acerola, Kolustrum dan buah tembikai susu (Honeydew) yang membekalkan pelbagai khasiat, sumber antioksida dan vitamin kepada tubuh anda.

Tomato Essence amat menitikberatkan keselamatan pengguna. Justeru, kandungan TOMATO COLLAGEN adalah 100% semulajadi serta bebas daripada bahan pengawet makanan, pewangi, perisa tiruan, bahan pewarna dan alkohol.

***************************************************************

.

http://www.tomatoessence2u.com/images/product_logo_slym.jpg

http://www.tomatoessence2u.com/images/product_discription.jpg

Harga Promosi : RM 60.00 (Harga Sebenar : RM 69.90) – Tomato Collagen (15 Sachets)

.

Mengurangkan berat badan adalah satu misi yang sangat sukar. SLYM EFFECT boleh membantu anda memerangi masalah berat badan berlebihan. Mempunyai berat badan yang berlebihan akan meningkatkan risiko mendapat penyakit jantung dan kebolehan untuk melakukan sesuatu aktiviti berkurangan. Untuk mengatasi masalah berat badan adalah tidak mudah, tetapi SlymEffect boleh membantu sebahagian dari program kawalan berat badan anda.

Slym Effect merupakan revolusi produk pengurangan berat badan yang diformulasikan untuk mempercepatkan kadar metabolisma badan anda dan menggalakkan proses pembakaran lemak. Produk ini merupakan kombinasi ekstrak tomato sebagai ramuan utama dan gabungan ramuan lain seperti ekstrak hoodia, ekstrak kacang putih, ekstrak sayuran serta ekstrak Acaiberry. Ramuan-ramuan ini bertindak dengan membekalkan pelbagai khasiat, antioksida serta vitamin kepada tubuh badan anda ,seterusnya menjadikan tubuh badan anda lebih langsing, anjal, sihat dan bertenaga.

Kebaikan :

- Membantu Mengawal Selera Makan
- Memperlahankan Sintesis Lemak & Penggalak Tenaga
- Meningkatkan Pembakaran Lemak
- Meningkatkan Metabolisma
- Program Pengurangan Berat Badan Yang Berkesan Secara Sihat
- Sumber Antioksida
- Rasa Semulajadi Yang Lazat
- 100% Semulajadi Tiada Kesan Sampingan

************************************************************

HARGA PROMOSI

Harga promosi kami :

  • Belian 1 – 2 unit Tomato Collagen / Slym Effect : RM 60.00 seunit
  • Belian 3 – 5 unit Tomato Collagen / Slym Effect : RM 56.00 seunit
  • Belian  lagi banyak, lagi murah!

.

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) danRM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0175180018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

  • Pakej modal yang ditawarkan adalah Pakej Kedai/Kios & Pengedar, RM 1,000.00, RM 600.00, RM 350.00 & RM 200.00. Ianya boleh dicampur dengan beberapa produk makanan kesihatan dan kosmetik yang lain. Secara amnya pakej modal ini diberi diskaun di antara 20% – 45% mengikut jenis produk. Sila Call/email/SMS kepada SUPPORT TEAM untuk keterangan lanjut.
  • Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia (Citylink Express) dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0175180018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!
.
Diskaun Sehingga 35% ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition
.
.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !
Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !
.

.
.

March 27, 2011   GEDUNG 02 - PRODUK PENJAGAAN MUKA, KULIT & KOSMETIK, GEDUNG 03 – PRODUK COLLAGEN, WHITENING & GLOWING, GEDUNG 04 - PRODUK PELANGSING BADAN, GEDUNG 05 - PRODUK MINUMAN/MAKANAN KESIHATAN UMUM, GEDUNG 06 - PRODUK KESIHATAN WANITA, GEDUNG 07 - PRODUK KESIHATAN LELAKI, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!