Ronasutra Mineral Powder & Pelembab Murah !

foundation-ivory-00



.
.
.
.

.


.


.
Ronasutra
.
.
Mineral Powder & Pelembab
.
.
http://2.bp.blogspot.com/-JBOIUj1jNKc/UgxsqqvFmAI/AAAAAAAAHgw/mTeKe6hM8TM/s1600/rona-banner-3+edit.jpg
.

Kulit Sensitif? Berjerawat? Solekan Tak Tahan Lama?

Ianya boleh diatasi dengan : Ronasutra Mineral Powder

 

Kenapa Perlu Ronasutra Mineral Powder ?
  • Wajah anda mungkin alah pada bedal solekan biasa, bedak telkum atau sunblock cecair. Berubahlah kepada pilihan yang lebih baik!
  • Ronasutra Mineral Powder kekal sehingga 16 jam;
  • Diperbuat dari 100% tanah galian asli & bahan mineral terpilih untuk melindung, merawat & merapi wajah anda;
  • Berfungsi sebagai pelindung matahari, faundation serta bedak solekan;
  • Bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet dan pewangi!.
  • Melindungi kulit dari sinar UV matahari, habuk, kotoran dan bakteria;
  • Merawat & mengurangkan masalah jerawat & resdung, iritasi kulit disebabkan peeling, pori kulit yang besar serta kulit berminyak/kering;
  • Sesuai untuk semua jenis kulit, umur & jantina;
  • Boleh dipakai semasa waktu tidur tanpa mudarat;
  • Merapi & menyerikan wajahdengan hanya satu sapuan. Tidak perlu guna faundation berasingan. Serbuk halus& lembut, tidak kelihatan bertepung. Tahan lama & menghalang kulit berminyak.
  • Formula halal & suci serta bebas pewangi boleh dipakai pada waktu solat/haji;
  • Tiada tarikh luput.

 

JENIS MINERAL POWDER RONASUTRA

.

Produk 1 :

Ronasutra Mineral Powder in Cream Peach (01)

http://3.bp.blogspot.com/-irtyufFct5s/UgxsocLEeDI/AAAAAAAAHg0/3nCeipgIQLE/s1600/foundation-cream-01.jpg

Harga Promosi : RM 40.00
Harga Pasaran : RM 48.00

2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Cream Peach for pinkish, fairer skin tones.
Untuk kulit cerah kemerahan
(MENJADI PILIHAN RAMAI)

*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

.

Produk 2 :

Ronasutra Mineral Powder in ‘Sawo Yellow’ (02)

http://4.bp.blogspot.com/-d_6wZi0KElY/Ugxsp33yCTI/AAAAAAAAHgk/YB8wAb74SWk/s1600/foundation-yellow-02.jpg

Harga Promosi : RM 40.00
Harga Pasaran : RM 48.00
2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Sawo Yellow – for yellowish, fairer skin tones.

Untuk kulit cerah kekuningan
*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

.

Produk 3 :

Ronasutra Mineral Powder ‘Natural Buff’ (03)

http://2.bp.blogspot.com/-MvW_D5mVENY/UgxspXkTCMI/AAAAAAAAHgU/dwxrHZ7jRxQ/s1600/foundation-naturalbuff-03.jpg
Harga Promosi : RM 40.00
Harga Pasaran : RM 48.00

2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Natural buff for yellowish, medium skin tones.
untuk kulit sederhana kekuningan
(MENJADI PILIHAN RAMAI)
*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

.

Produk 4 :

Ronasutra Mineral Powder ‘Honey’ (04)

http://4.bp.blogspot.com/-Gyo5s2cv_po/UgxsoX1XGkI/AAAAAAAAHgE/5E4MNaDOz7k/s1600/foundation-honey-04.jpg
Harga Promosi : RM 40.00
Harga Pasaran : RM 48.00

2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Honey – for reddish, medium skin tones.
Untuk kulit sederhana kemerahan
*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

.

Produk 5 :

Ronasutra Mineral Powder ‘Mocha’ (05)

http://4.bp.blogspot.com/-fP6lnwj8nj4/UgxspJOTojI/AAAAAAAAHgQ/Z4ACHlE9ikg/s1600/foundation-mocha-05.jpg

Harga Promosi : RM 40.00
Harga Pasaran : RM 48.00

2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Mocha – for yellowish/ reddish darker skin tones.
Untuk kulit gelap

*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

.

Produk 6 :

Ronasutra 2-in-1 Mineral Foundation & Powder ’5-Colour Set’

http://3.bp.blogspot.com/-C0_IW65xVHs/UgxsodH_-6I/AAAAAAAAHgA/DQQ68AaEN7o/s1600/5_colour_set_brochure_1.jpg

Harga Promosi : RM 50.00
Harga Pasaran : RM 58.00

2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. 5 choices of colours in one set (Cream Peach, Sawo Yellow, Natural Buff, Honey and Mocha) to shade, highlight or blend to get your perfect shade.

*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

CARA PENGGUNAAN

Tips untuk menggunakan mineral makeup ni. Kebanyakan daripada pengguna masih lagi tidak biasa dengan penggunaan mineral makeup. Takut kalau tersalah guna, akan mengakibatkan pembaziran & nampak kurang natural. Menggunakan mineral make up sepatutnya digunakan bersama brush iaitu KABUKI brush. Kabuki brush sangatt lembut, meratakan mineral powder (menutup pores dgn efektif) & menjimatkan penggunaan mineral powder. Tapi disebabkan harga KABUKI brush ni agak mahal, tak ramai yg nak melabur semataa-mata untuk brush. But brush is one of the important factor when using mineral makeup.

http://3.bp.blogspot.com/-xMR1BJC2Acg/Ugxsp2TLJLI/AAAAAAAAHgg/e_RIvcdRsmk/s1600/foundation-powder.jpg

  1. Sapukan moisturizer ke muka sebelum menggunakan mineral powder.
  2. Goncangkan bekas powder yg bertutup dan gunakan brush/span.Tuangkan powder melalui lubang kecil bekas tu ke penutupnya.
  3. Gunakan brush kecil(brush utk eyeshadow),untuk menutup cela atau parut dimuka anda. (Seperti guna concealer)
  4. Kemudian tekan brush (foundation brush/brush besar)atau span pada bekas penutupdan tekan hujung brush/span pada setiap bahagian seperti tengah dahi, pipi kiri kanan, dagu & hidung.
  5. Rata/Sapukan powder menggunakan brush secara sapuan bulatan(circular motion) sehingga semua powder pada muka anda telah kelihatan rata. Kalau menggunakan span, ratakan sapuan ke bawah.
  6. Anda boleh mengulang langkah diatasutk mendapatkan kemasan yg anda ingini terutamanya di bahagian bawah mata atau seluruh muka dan leher.
  7. Anda boleh juga menggunakan 2 jenis ton warnautk melakukan shading…bagi mendapatkan ton wajah serta bentuk wajah yg anda ingini :-
  • Contohnya, utk shading di bahagian pipi gunakan ton warna sedikit gelap dari ton yg digunakan pada base kulit anda. (shading gelap di tepi pipi utk efek muka sedikit tirus). Utk kulit cerah yg sgt pucat, selepas guna base 01 yg sesuai dgn warna kulit, boleh gunakan sedikit ton 02 atau 03 utk menambahkan sedikit warna kulit.
  • Selepas 20-30mins sapuan mineral powder, kulit anda akan kelihatan lebih natural kerana minyak muka anda telah sebati dgn mineral powder ini.

.

HARGA PROMOSI

Produk Harga Promosi Sekotak
Ronasutra Mineral Powder RM 40.00
Pelembab Ronasutra RM 40.00

Belian 2 box (campur-campur pun boleh dengan pelembab) RM38.00 sekotak

*** Sila Tambah RM 6.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 10.00 (Sabah/Sarawak) untuk kos penghantaran.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

Belian kuantiti pengedar @ ingin menjadi pengedar, sila email kepada kami di :

http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg

Sila email juga kepada kami yang berminat untuk menjadi agen dropshipper. Minima order permulaan pengedar adalah 5 box (boleh campur-campur) :

Minima Order Harga Seunit (Powder)
Harga Seunit (Pelembab)
3 RM 36.00 RM 37.00
5 RM 34.50 RM 35.50
10 RM 33.50 RM 34.50
20 RM 33.00 RM 34.00
30 RM 32.50 RM 33.50
50 RM 32.00 RM 33.00
100 RM 31.00 RM 32.00
200 RM 30.00 RM 31.00
Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0136310018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.
PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!
.
Diskaun Sehingga 35% ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition

 

.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !
Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !.
.

 

January 3, 2010   GEDUNG 02 - PRODUK PENJAGAAN MUKA, KULIT & KOSMETIK, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!, RONASUTRA