Milky G (Korea Bust-Up Formula) & Milky Collagen (Korea Beauty Formula)

milky-g-box


.

.

.
.


..

.

Produk 1 :

Milky G (Korea Bust-Up Formula)

Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau

http://4.bp.blogspot.com/-N70C-Gm6Adg/UMm080rDBxI/AAAAAAAAFE8/bNcfz86Rf00/s1600/11111112.jpg

 

http://1.bp.blogspot.com/-fVt41c1nxCY/UMm09mPBj8I/AAAAAAAAFFA/ECJWQKDoSjM/s1600/milky-g-box.jpg

 

Harga Jualan / Harga Pengedar

1 Kotak Milky G = RM 110.00
3 Kotak Milky G = RM 270.00
6 Kotak Milky G = RM 470.00
10 Kotak Milky G = RM 650.00

(FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA)

*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*.-.*

.

Produk 2 :

Milky Collagen (Korea Beauty Formula)

Collagen With Grape Seed Extract

 

http://1.bp.blogspot.com/-Jj-PfKOlhf4/UMGnGoDdApI/AAAAAAAAAC8/Vtc9PE57MF8/s1600/Milky-Collagen.jpg

 

Harga Jualan / Harga Pengedar

1 Kotak Milky G = RM 75.00
3 Kotak Milky G = RM 210.00
6 Kotak Milky G = RM 360.00
10 Kotak Milky G = RM 550.00

(FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA)

+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+

 

PRODUK 1 :

Milky G (Korea Bust-Up Formula)

Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau

http://1.bp.blogspot.com/-fVt41c1nxCY/UMm09mPBj8I/AAAAAAAAFFA/ECJWQKDoSjM/s1600/milky-g-box.jpg

Kandungan : 8 gram x 10 paket

.

 MILKY G TEH SUSU MIRIFICA merupakan produk terbaru di pasaran. Ia adalah minuman yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ekstrak betik hijau dan Pueraria Mirifica thai untuk pemulihan tisu payudara dan meningkatkan rembesan estrogen ke tahap yang lebih tinggi bagi merangsang pengumpulan lemak untuk payudara yang lebih besar dan penuh. Sarang burung dan Marine Collagen untuk pembaharuan ligamen penggantung payudara, meningkatkan keanjalan gentian ligamen, mengukuhkan struktur payudara dan sistem sokongan untuk hasil yang lebih tegang dan gebu! Tiada lagi kesan lantunan semula! Ia juga berfungsi dengan menghalang melanin dan mengekalkan kulit yang cerah.

 

http://3.bp.blogspot.com/-NZ81y0lDQ-k/UMm0-dHD2rI/AAAAAAAAFFI/y5vwkG_kVg8/s1600/milkyg-banner.jpg
Manfaat Kecantikan Milky G

 • Pembesaran Payudara – Amat sesuai untuk mereka yang kurang dikurniai secara semula jadi dan para ibu yang ingin membetulkan defisit dalam isipadu dan saiz payudara selepas melahirkan anak.
 • Mencantikkan Payudara – Menambahbaik bentuk payudara anda secara semula jadi dan mengembalikan warna dan kecantikannya pada waktu muda. Memerangi bentuk pertumbuhan tidak sekata, payudara lendut, payudara kendur dan areola yang gelap untuk meningkatkan keyakinan anda!
 • Kulit Berseri – Untuk memelihara sistem endokrin wanita bagi memperbaiki kulit kering dan kurang bermaya.
 • Penjagaan Dalaman – Formula Milky G dibentuk secara teliti untuk menyokong sistem endokrin wanita atas matlamat membantu keseimbangan hormon, di samping membesarkan payudara anda, membetulkan kitar haid yang tidak teratur, dan melindungi kesihatan faraj anda.

5 Ramuan Utama :

 • Sarang Burung – Sarang Burung yang terkenal kerana kaya dengan jumlah kolagen telah membantu mencantikkan wanita yang tidak terkira di asia. Percayailah ia untuk memperbaiki wajah anda, mengembalikan keanjalan kulit dan mengurangkan selulit (kulit jeruk). Gabungan sempurna bagi mereka yang mementingkan kedua-dua keindahan dan kesihatan.
 • Betik Hijau – Buah tropika yang sangat baik untuk menggalakkan pertumbuhan sel payudara dan pembesarannya. Turut merupakan pembersih kolon yang penting, penyahtoksik, dan pengelupas untuk mendapatkan kulit berkilat serta memikat.
 • Pueraria Thailand – Mungkin bukan herba yang menarik, tetapi potensinya sebagai pencantik payudara sesungguhnya menakjubkan! Pueraria Thai menegangkan tisu payudara yang sedia ada untuk menghasilkan payudara yang lebih kental – pastinya pilihan yang menarik.
 • Lycopene Tomato – Berkesan untuk mengekalkan keadaan kulit yang lebih muda dengan menggalakkan kitaran sel yang sihat dan kadar penuaan yang lebih perlahan.
 • Kolagen – Tahukah anda kolagen dan air membentuk struktur mengejutkan yang juga dipanggil sebagai Rantaian Air Kolagen? Penemuan ini telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan tugas dan penghasilan molekul, tisu dan sel-sel di seluruh tubuh badan manusia. Jelas diketahui kini, kolagen berfungsi seiring dengan air dalam mengekalkan hidrasi kulit sepanjang hari, untuk kulit yang licin dan berseri

+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+

.

PRODUK 2 :

Milky Collagen (Korea Beauty Formula)

Collagen With Grape Seed Extract

http://1.bp.blogspot.com/-Jj-PfKOlhf4/UMGnGoDdApI/AAAAAAAAAC8/Vtc9PE57MF8/s1600/Milky-Collagen.jpg

Kandungan : 6 gram x 10 paket

 

MILKY COLLAGEN – KOLAGEN OPC BIJI ANGGUR mendapat sambutan kerana penyerapan dan penghantaran kolagen yang pantas ke dalam sistem badan. Produk ini dirumus khas oleh pakar di mana setiap molekul kolagen 5000mg ditambah dengan biji anggur OPC untuk 10 kali ganda lebih penyerapan kolagen ke dalam sistem peredaran darah berbanding kolagen biasa yang lain.
Keberkesanan OPC dan Kolagen yang menarik termasuklah hidrasi kulit untuk kelembapan, pencerahan kulit, anti-kedut, pemulihan, pembesaran payudara, penjagaan rambut, kesihatan tulang, pelangsingan badan dan menghapuskan radikal bebas dari sistem badan. Malahan, ia meningkatkan metabolisma kulit untuk kulit yang lebih anjal melalui penyerapan zat yang lebih efektif ke dalam kulit selain mencegah kemasukan bahan pencemar dan kosmetik yang berbahaya, serta menguraikan melanin untuk kulit yang lebih cerah dan putih berseri. Produk ini adalah satu penyelesaian yang menyeluruh untuk kecantikan

http://3.bp.blogspot.com/-bt-Ym9nSDrU/UMBTumRo9JI/AAAAAAAAAn4/b-M2NVDcdQo/s1600/154433_371865489572375_789692294_n.jpg

Apakah yang dimaksudkan dengan OPC?

 • Kini, OPC dikenali sebagai bentuk kolagen yang paling mudah diserap.
 • Pengambilan campuran OPC dan Kolagen dapat meningkatkan penyerapan kolagen ke dalam sistem peredaran darah sebanyak 10 kali ganda.
 • Bahan utama untuk Oligomeric Proanthocyanidins (OPC) diekstrak daripada biji anggur merah. Ia juga diiktiraf sebagai agen antioksidan yang paling mujarab di dunia dan tidak dapat disintesis oleh badan manusia.
 • OPC bukan sahaja cekap membersihkan radikal bebas daripada badan manusia, malah ia juga meningkatkan metabolisma kulit, mencegah kemasukan bahan pencemar dan kosmetik yang berbahaya dari badan, serta menguraikan melanin untuk kulit yang lebih cerah dan putih berseri.

http://3.bp.blogspot.com/-3pMIk4d_XwQ/UMLtGdDnbXI/AAAAAAAAAFM/1yNc2oBA0C8/s1600/compare.png

8 Keberkesanan Utama untuk Kecantikan Kulit Wanita

1) Pengunci Kelembapan untuk Hidrasi Kulit – Mengunci 30 kali ganda kelembapan dalam kulit secara ketat dengan struktur heliks yang unik. Kulit kekal lembap, halus dan bersinar.

2) Tompok dan Jeragat menjadi Pudar untuk Kulit Cerah Berseri – Menawarkan pemulihan kuat untuk pembaharuan sel, mengurangkan parut jerawat dan bintik melanin, memperbaiki kompleksi dan rona kulit serta mengembalikan keserian sekaligus menjadikan kulit kelihatan sihat secara semulajadi.

3) Kulit Kendur diketatkan, Kedutan Mata berkurangan – Membekalkan kekuatan struktur dan sokongan kepada tisu gentian kulit, memperbaiki kekenduran kulit, mengurangkan kedutan dan merawat garis-garis halus

4) Kerosakan Kulit Terpulih, Kulit Kembali Anjal – Merangsang proses sintesis kolagen yang semulajadi untuk pemulihan serat elastik yang rosak atau uzur bagi mengembalikan keanjalan kulit.

5) Kaya dengan Tisu Penghubung untuk Bentuk Payudara yang Diperbaiki – Kolagen mengandungi hidroksiprolin yang memainkan peranan penting dalam mengukuhkan bentuk payudara, mencegah kelendutan dan memberi sokongan untuk payudara yang lebih tegang

6) Kulit Kepala Sihat, Rambut dan Kuku Cantik Berkilat – Menyuburkan tisu subkutaneus pada kulit kepala untuk memperbaiki rambut yang rosak di samping mengembalikan keanjalan dan kekilauan rambut serta memberi khasiat untuk kuku yang kuat dan sihat.

7) Tulang Kuat, Sendi Fleksibel – Membina tulang yang kuat untuk mencegah osteoporosis. Zat yang mencukupi dalam tisu sendi mengekalkan kesihatan dan kelenturan sendi untuk fungsi optima.

8) Pelangsingan Badan untuk Lekuk Menawan – Kaya dengan zat makanan, 0% kandungan lemak, meningkatkan kadar metabolisma dan membantu menguruskan badan, serta mengetatkan kulit yang kendur selepas kehilangan lemak.

 +.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+

 

HARGA PROMOSI

Harga promosi seperti di atas.

Belian kuantiti pengedar @ ingin menjadi pengedar, sila email kepada kami di :

http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg

Sila email juga kepada kami yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.

.

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 0.00 (Sem. Malaysia) dan RM 5.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0136310018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

 • Pakej modal yang ditawarkan adalah Pakej Kedai/Kios & Pengedar RM 1,000.00, RM 600.00 & RM 350.00 Ianya boleh dicampur dengan beberapa produk makanan kesihatan dan kosmetik yang lain. Secara amnya pakej modal ini diberi diskaun di antara 20% – 45% mengikut jenis produk. Sila email kepada http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg untuk keterangan lanjut.
 • Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0136310018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.
 • Sila email kami untuk pengedar yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.

 

 

 

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!

Diskaun Sehingga 45% ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition

Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !

Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !
.
.
.
.
.
.

December 13, 2012   GEDUNG 03 – PRODUK COLLAGEN, WHITENING & GLOWING, GEDUNG 05 - PRODUK MINUMAN/MAKANAN KESIHATAN UMUM, GEDUNG 06 - PRODUK KESIHATAN WANITA, MILKY G