Kopi Pracampuran SAWDA’ 7dlm1 (Produk berasaskan Habbatus Sawda’, tongkat ali, ubi jaga & gingko biloba).
.
.
.

.


.

.

Kopi Pracampuran SAWDA’  7dlm1

Produk berasaskan Habbatus Sawda’, tongkat ali, ubi jaga & gingko biloba
Kopi ini disokong oleh Pengguna Islam Malaysia.Kandungan di dalamnya ialah kopi arabica,krimer tanpa tenusu,koko,gula halus,ekstrak habbatusawda’, ekstrak tongkat ali, ekstrak ubi jaga dan ekstrak gingko biloba.

.

http://zansk.com/images/kopisawda.jpg

20 sacherts x 25 gram

Harga Promosi :
Belian sekotak : RM20.00
Belian 2/3 kotak : RM 19.00

.

.

DENGAN secawan kopi anda menikmati aroma dan khasiat tersendiri, itulah kelebihan Kopi Sawda’ yang tidak perlu diperkatakan lagi kelazatannya,  Kopi sawda’ di rumus dari gabungan biji kopi asli berkualiti tinggi dan herba herba terpilih seperti Habbatusauda, Tongkat Ali, Ubi jaga dan Gingko biloba. Kolaborasi 7 dalam 1 ini menjadikan produk kopi Sawda’ sangat  istimewa kerana campuran Habbatusauda’ merupakan komposisi utamanya dan pilihan pengguna masa kini.

Habbatusauda’ (Jintan hitam) di import dari timur tengah merupakan salah sumber permakanan kesihatan terbaik di dunia. Ini berdasarkan hadith nabi yang diriwayatkan Bukhari & Muslim:

” Tetaplah kamu dengan habbatusauda ini, kerana padanya terdapat penyembuh (ubat) bagi setiap penyakit kecuali assam (mati) ”

.

http://www.kohalal.com/files/Kopi-Sawda.png

Kopi Sawda adalah produk keluaran Bumiputera telah di kilangkan mengikut standard kilang GMP dan mendapat kelulusan halal dari Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) serta di pantau oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM).

**********************************************************

.

.

HARGA PROMOSI

Belian sekotak : RM20.00
Belian 2/3 kotak : RM 19.00

.

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0175180018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

Sila berhubung dengan En.Riz 012-2080004 bagi mendapatkan harga diskaun pengedar. Minima order permulaan pengedar adalah 5 box.

Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia (Citylink Express) dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0175180018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!
.
Diskaun Sehingga 25% ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition
.
.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !
Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !
.

.
.

April 23, 2011   GEDUNG 05 - PRODUK MINUMAN/MAKANAN KESIHATAN UMUM, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!, IT HOUSE, KOPI / TEH