FC Bio Sanitary Avail – Tuala Wanita Berherba & Berubat

pdct_fc


.

.

.

 


.

.

FC Bio Sanitary Pad Avail
.
http://1.bp.blogspot.com/-t_FoD6dg2Sk/UNCBtclwlJI/AAAAAAAAFWk/l4qL8MkZHYQ/s1600/produk-avail.riz.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-cQgDV0yyzDE/UNCBo5N_25I/AAAAAAAAFV0/zUx1bwy0Bs4/s1600/pdct_fc_poster.jpg
.
.Diskaun sehingga 45% kepada pengedar
.

 FC Bio Sanitary Pad Avail yang bermutu ini diperbuat daripada : -

 •     Bahan mentah yang berkualiti dan selamat;
 •     Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya;
 •     100% Liputan Kapas.

Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!

 

http://4.bp.blogspot.com/-7pShikHYV9c/UNCF5G6suHI/AAAAAAAAFXs/43bp81EzNO4/s1600/product-fc-bio.jpg

Fungsi dan Kelebihannya :

 •     Mencegah senggugut;
 •     Mengawalatur kitaran haid;
 •     Mencegah buasir;
 •     Membuangkan angin perut;
 •     Menghilangkan bau;
 •     Membuang darah beku di rahim;
 •     Mencegah keradangan dan membasmi kuman;
 •     Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj;

Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim.

Reka Bentuk FC Bio Sanitary Pad

http://4.bp.blogspot.com/-Mck7hGPVv9c/UNCBrll-WeI/AAAAAAAAFWU/1pH4ZLOS2ys/s1600/pic_fc_sturctur.jpgRamuan Utama FC-Bio Sanitary Pad

 • Mai Fang stone (Maifanitum) - Menghilangkan bau, membasmi kuman dan mencegah jangkitan kuman;
 • Peppermint (Menthae Herb) - Membuang angin perut, mengurangkan kepanasan, mencegah kegatalan, menahan sakit dan mengurangkan rasa tidak ketidakselesaan ketika haid & Sentiasa berasa selesa dan dingin;
 • Ming Fang (Alumen) - Menyingkirkan toksik, mencegah jangkitan kuman, mencegah kegatalan, membuang angin perut, menghentikan darah, menyingkirkan darah beku dalam rahim
 • Bing Pian (Borneol) - Mengurangkan kesakitan dan tekanan ketika haid, mengurangkan kesakitan otot dan sendi, membantu menyingkirkan darah beku, mencegah pembiakan kumanKuai Mu You (Agrilariae lignum) - Mencegah penyakit kulit, membantu peredaran darah dan melegakan kesakitan bahagian pinggang dan belakang. Kuai Mu You mengandungi Phytoncide yang membantu menstabilkan emosi.
http://4.bp.blogspot.com/-SRUpCkMkBZc/UNCF4tGzHhI/AAAAAAAAFXk/b6Wd-oQxZKE/s1600/pdct_fc_chart.jpg
Jenis Produk FC Bio Sanitary
.
PRODUK 1 :
Pad FC Bio Sanitary Pantiliners Avail
(20 pads) - hijau
http://4.bp.blogspot.com/-MWrHR_tpvn8/UNCF3yNF2UI/AAAAAAAAFXc/vC4ajI0HPro/s1600/hijau.jpg
Harga Promosi : RM 9.00
(Harga Sebenar : RM 10.00)
.
o Menyerap buangan dengan efektif, rasa bersih dan segar semasa.
o Perasaan selesa dan lembut semasa tempoh haid tidak aktif .
o Absorb non-menstruational discharge effectively, feel clean and fresh.
o Feel comfortable and gentle during non-menstruation period.
 +.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+-.+.-.+.-.+.-.+-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+
.
PRODUK 2 :
FC Bio Sanitary Daily Use Pad
(10 pads) - biru
http://2.bp.blogspot.com/-ksj5UYpHhoA/UNCF3Bmc1AI/AAAAAAAAFXU/p7PzNdVeSKI/s1600/biru.jpg
Harga Promosi : RM 10.00
(Harga Sebenar : RM 11.00)
.
o Digunakan ketika datang period (Normal Flow)
o Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan
o Rekaan unik bagi mengelakkan kebocoran.
o Tepi lekok panjang, untuk pencegahan kebocoran yang efektif, selamat dan diyakini.
o Normal flow / Day use.
o Enriched with high absorption layer for stronger fluid absorption and retention.
o Unique design of side leak prevention groove to prevent leakage effectively, safe and reliable.
+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+-.+.-.+.-.+.-.+-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+
.
PRODUK 3 :
FC Bio Sanitary Night Use Pad
(10 pads) - pink
http://3.bp.blogspot.com/-bpjW3odh2OA/UNCF2YUmWOI/AAAAAAAAFXM/DA_uGlKawAQ/s1600/368575237.jpg
Harga Promosi : RM 11.00
(Harga Sebenar : RM 12.00)
.
o Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan bendalir yang lebih kuat dan penyimpanan.
o Pengawalan di bahagian punggung yang lebih panjang dan luar, rekaan unik berbentuk kipas pada bahagian belakang dan tepi bagi pencegah kebocoran lekuk panjang untuk pencegahan kebocoran yang efektif serta penyediaan secukupnya pada alas tutup, selamat dan dipercayai.
o Heavy flow/ Night Use.
o Enriched with high absorption layer for stronger fluid absorption and retention.
o Extra long and wide hip guard, unique design of fan-shape back and side leak prevention groove to prevent leakage effectively and provides adequate back coverage, safe and reliable.
+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+-.+.-.+.-.+.-.+-.+.-.+.-.+.-.+.-.+.-.+
TESTIMONI
Angela Wong, Keningau, Sabah - Penyakit kuning & gatal-gatal waktu haid. Saya mempunyai penyakit kuning dan gatal-gatal waktu haid. Masalah ini betul-betul membingungkan saya. Ketika bertemu dengan dokter, beliau memberitahu saya bahwa rahim saya telah terjangkit kuman. Saudara saya menjadi distributor dan menyuruh saya untuk menggunakannya selama seminggu, masalah yang saya hadapi hilang sama sekali! Sekarang, produk yang baik dan berkualitas ini sudah menjadi bagian dalam kehidupan keluarga saya. saya pun menganjurkan untuk menggunakannya.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Jainun @ Zainun Sedian, Kota Kinabalu, Sabah - Senggugut kronis, sakit perut & migraine. Sejak remaja, saya telah mengalami masalah senggugut kronis yang mengakibatkan sakit perut dan migrain yang amat sangat, sehingga saya terpaksa mengambil cuti setiap kali datang haid. Alhamdulillah, setelah saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah tersebut sudah sembuh. Sekarang, saya berasa tidak sakit walaupun datang haid. Waktu haid juga berkurang dari tujuh hari menjadi empat hari saja.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Norliah Mahmood, Taman Melawati, Kuala Lumpur- Stroke & sakit di seluruh badan. Saya mengalami stroke pada Desember 2003 dan terasa sakit di seluruh badan saya. Pada Januari 2004, saya terkena stroke sekali lagi karena mengambil obat yang tidak sesuai. Setelah menempelkan FC Bio Sanitary Pad (Pantiliner) di semua bagian badan saya yang sakit untuk seminggu, saya seolah-olah terasa tidak sakit lagi.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Rozita Othman, Klang, Selangor - Kembung perut, kebas kaki & tangan. Saya sering mengalami masalah kembung perut kerana selalu mengambil makanan yang sejuk-sejuk. Saya juga mengidap kebas kaki dan tangan disebabkan saya telah empat kali menjalani pembedahan untuk bersalin.Sejak memakai FC Bio Sanitary Pad yang dikeluarkan oleh Avail Beauty Sdn. Bhd., saya tidak pernah lagi mengalami kembung perut walaupun mengambil makanan yang sejuk-sejuk. Saya juga telah pulih dari kebas kaki dan tangan yang selama ini menganggu kesihatan saya.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
WITA - Mahasiswi. Saya seorang mahasiswi, sejak SMU saya menderita keputihan, bau tidak sedap, sehingga saya merasa tidak percaya diri dalam pergaulan. Takur dekat dengan cowok. Setelah memakai Pantiliner selama 2 minggu, bau tidak sedap sudah tidak ada lagi dan keputihan saya berangsur baik. Sekarang keluhan saya telah hilang.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Jillah R - Jakarta. Awalnya saya tidak begitu percaya, tapi setelah saya mencoba Avail Bio Sanitary Pad, ternyata sangat alami, saat dipakai teras sejuk, segar, lembut dan nyaman, saya sangat suka wangi herbalnya, suami saya jadi betah di rumah, anda harus mencobanya.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
KANIA DEWI - Wiraswasta - Jakarta. Saya sering bepergian (mobilitas saya sangat tinggi), namun saya mempaunyai kebiasaan yang sangat menggangu perjalanan saya, yaitu sering merasakan kegerahan (tidak nyaman) ketika menggunakan Carefree, akibatnya saya acap kali mampir ke toilet dalam perjalanan. Setelah menggunakan Avail Bio Sanitary Pad, perjalanan saya terasa sangat nyaman tanpa berganti pantiliner lagi.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
SANDRA - 23 TH. Saya seorang karyawati, sering kali gatal-gatal, gerah dan haid tidak teratur. Pada Haid pertama setelah memakai Pembalut Avail, kotoran darah banyak sekali keluar. Pada hari keenam sudah bersih dan haid saya bulan berikutnya kembali teratur.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
DONI - Jakarta. Saya menderita Diare, dalam semalam saya berkali-kali ke kamar kecil, sehingga perut saya terasa melilit. Mendadak saya ada keperluan yang harus diselesaikan diluar rumah, saya coba pakai pembalut Avail, kurang dari 5 menit terasa hawa hangat menjalar ke perut saya, sungguh menakjubkan, rasa sakit hilang seketika, saya dapat melanjutkan aktifitas saya.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Shablee Abidin, Inanam, Sabah - Kaki sakit, bengkak & susah berjalan. Pada April 2005, saya tercedera dalam permainan bola sepak. Kaki kanan saya sakit, bengkak dan susah berjalan. Pada malam itu, saya melekatkan sekeping FC Bio Sanitary Pad (Pantiliner).Pendek kata, produk ini sangat bagus dan hebat. di kaki saya yang sakit. Saya berasa sungguh hairan kerana saya masih boleh tidur dengan lena tanpa apa-apa gangguan. Pada keesokan harinya, kesakitan yang saya alami itu hilang dan saya boleh berjalan seperti biasa.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Siti Sabrina Ahmad Faris, Shah Alam, Selangor - Senggugut teruk & ketahanan badan yang lemah. Saya adalah seorang pelajar. Setiap kali datang haid, saya mesti mengambil cuti disebabkan oleh masalah senggugut yang sangat teruk. Daya ketahanan badan saya agak lemah dan berat badan saya hanya 35 kg dengan ketinggian 157 cm. Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad selama 2-3 bulan, saya tidak perlu mengambil cuti lagi semasa haid. Daya ketahanan badan saya semakin kuat sebab saya berasa lebih berstamina dan cepat pulih dari sakit. Kini, berat badan saya telah meningkat kepada 45 kg. Saya berasa sungguh berkeyakinan.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Ranjeeta Kaur, Karyawati, Medan. Saya seorang karyawati, setiap masa haid, merasa gatal gatal, nyeri dan tidak merasa nyaman sehingga menggangu konsentrasi kerja, masa haid juga tidak teratur. Saya mencoba memakai Bio-Sanitary Pad “Avail”, pada masa haid berikutnya semua masalah diatas hilang dan masa haid menjadi teratur dan pendek. Saat bekerja terasa sejuk dan nyaman.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Ayesha Adisti, pelajar, (Medan). Setiap datang haid, saya sering tidak masuk sekolah disebabkan oleh senggugut. Daya tahan tubuh saya lemah. Setelah memakai Bio-Sanitary Pad “Avail” dan konsumsi Nutrisi selama 1 bulan, sakit senggugut saya hilang dan aktifitas sekolah lancar. Daya ketahanan tubuh saya meningkat dan stamina makin baik dan jarang sakit.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Leny Minarti, ibu rumah tangga (Medan).Saya seorang ibu rumah tangga, setiap kali menstruasi selalu merasa nyeri yang luar biasa selama 3 hari pertama, sehingga tidak dapat melakukan aktivitas saya sebagai Ibu Rumah Tangga. Terasa letih dan lelah. Kadang kala emosi tidak stabil. Setelah memakai Bio-Sanitary Pad “Avail” semua keluhan diatas hilang dan masa haid lebih singkat.http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/fcbio/image021.jpg
Ibu Yuli Sabirin, Jakarta Timur. Saya sudah 3 tahun menderita gatal-gatal di sekitar daerah mahkota. Sudah beberapa kali ke dokter kulit, namun jawabannya selalu sama disebabkan oleh jamur, dan obatnya pun sangat mahal, bila obat habis gatal datang lagi. Saya sudah tidak tahan dengan kondisi yang seperti ini, karena sangat mengganggu saya, di antaranya tidak khusyuk pada waktu sholat, susah tidur, dan sering meriang. Alhamdulillah saya dikenalkan produk AVAIL, pembalut herbal yang multi fungsi. Saat itu saya langsung pakai, pada awalnya memang agak panas, dan gatal-gatal, tapi ternyata itu hanya reaksi dari penyakit kewanitaan saya terhadap herbal yang ada pada pembalut AVAIL. Setelah saya pakai 3 kali alhamdulillah penyakit saya sudah sembuh, dan tidak gatal-gatal lagi.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Fang Set Fang, 50 tahun, Sarawak - Jangkitan Kuman. Saya mempunyai kista (cyst) di bahagian rahim. Selepas mengambil obat dokter, kista tersebut pecah dan mengeluarkan banyak darah serta cairan. Pemeriksaan puan perlu dijalankan setiap 2 bulan, tetapi setiap kali pun disahkan dijangkiti kuman dan perlu minum obat antibiotik. Selepas saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah tersebut telah diselesaikan, rahim sudah bebas daripada jangkitan kuman dan saya tidak perlu memakan ubat antibiotik lagi!
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Chow Geok Sim, 35 tahun, Kuala Terengganu - Fibroid Rahim. Rahim saya mempunyai sebiji fibroid yang berukuran 8 cm. Suntikan diberi setiap bulan untuk mengecilkan ukuran fibroid tersebut, tetapi fibroid tersebut masih tidak mengecil walaupun sudah 3 suntikan diambil. Jadi, doktor berkeputusan membuat pembedahan untuk membuang seluruh rahim saya pada Agustuss 2006. Saya pertama menggunakan FC pantiliner pada Juli 2006. Hanya selepas 1 bulan, fibroid tersebut telah mengecil ke 5 cm. Doktor kata tidak perlu membuang seluruh rahim, hanya membuang fibroid tersebut saja. Saya sambung menggunakan FC pantiliner selepas pembedahan, luka baik pulih dengan pantas.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Aminah Shariff , 49 Tahun, Selangor - Masalah Senggugut. Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah senggugut saya telah semakin menghilang dan tidak berasa sakit lagi ketika haid. Kini, saya berasa sungguh berkeyakinan.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Hani Azura, 34 Thn, Selangor - Kitaran Haid Tidak menentu, Masalah senggugut.Saya mengalami masalah kitaran haid tidak menentu dan senggugut. Bersyukurnya, semua masalah yang dihadapi telah hilang selepas menggunakan FC Bio Sanitary Pad.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Hj. Subardini Bt. Hj. Nawawi, 49 Tahun, Sarawak - Haid Tidak Menentu. Haid saya datang 2 bulan sekali dan tidak lancar. Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad, haid pada hari pertama dan kedua mengalir dengan lancar. Saya memakai FC pantiliner bermula pada hari ketiga haid sehingga hari kelima haid berhenti. Masa haid saya sudah menjadi teratur. Saya sangat berpuas hati, terima kasih Avail!
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Noor Adilah Bt. Che Mat, 37 Tahun, Putrajaya - Masalah Keputihan dan Kegatalan. Masalah keputihan dan berbau telah hilang selepas saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Masalah kegatalan yang sering saya alami juga telah hilang. Kini, saya tidak perlu risau akan masalah haid lagi.
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
Roziah Bt. Mat Johan, 41 Tahun, Kuala Lumpur - Jangkitan Kuman. Saya sering menghadapi masalah jangkitan kuman di bahagian faraj yang mengakibatkan jangkitan saluran urinari. Saya telah bebas daripada masalah ini sejak menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Saya akan meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad yang begitu Hebat ini!
+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+

 HARGA PROMOSI

FC Bio Sanitary Pad

Nama Produk Harga Sebenar
Harga Promosi
Tuala Wanita Kapas Lembut Pantiliners - 20 pads RM 10.00 RM 9.00
Tuala Wanita Kegunaan Harian (Normal Flow) - 10 pads RM 11.00 RM 10.00
Tuala Wanita Kegunaan Malam (Overflow) - 10 pads RM 12.00 RM 11.00
 • Penghantaran menggunakan pos hanya dapat dibuat jika pesanan sekurang-kurang 2 unit.
 • Sila tambah -  RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina - 0136310018 @ Cik Fiza - 0132356101 untuk penjelasan lanjut.
** SM – Semenanjung Malaysia / SS – Sabah & Sarawak

Harga Promosi Untuk Pengedar :

*Belian 5 unit : Diskaun 20% dari harga Sebenar
*Belian 15 unit : Diskaun 25% dari harga Sebenar
*Belian 30 unit : Diskaun 30% dari harga Sebenar
*Belian 50 unit : Diskaun 35% dari harga Sebenar
*Belian 80 unit : Diskaun 40% dari harga Sebenar
*Belian 120 unit : Diskaun 45% dari harga Sebenar
*Belian 240 unit : Diskaun 50% dari harga Sebenar

Belian melebihi 100 unit sila email kami. Belian kuantiti pengedar @ ingin menjadi pengedar, sila email kepada kami di :http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!

Diskaun Sehingga 45% ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !
** Term and Condition
.
.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !
Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !
.
.
.
.


January 2, 2010   AVAIL, GEDUNG 06 - PRODUK KESIHATAN WANITA, GEDUNG 08 – PRODUK SEKSUAL WANITA & LELAKI, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!