Cocoa Minda & Delima Plus GSC (Formulasi AlHadi)

dplusnewsc


.

.

.


.

.

Cocoa Minda & Delima Plus GSC

(Formulasi AlHadi)

PRODUK KELUARAN WAIMII HEALTH

.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

.

Produk 1 :

COCOA MINDA ALHADI (Formulasi AlHadi)

Gabungan unik di antara DHA, Astaxantin dan cocoa. Khusus untuk perkembangan dan kemajuan minda

.

http://alhadi2525.com/images671/cocoanew1.jpg

Harga Promosi : RM 35.00 seunit

(Harga Sebenar : RM 39.90)

Deskripsi Produk : Rumusan minda AlHadi adalah ilham daripada pengalaman seorang Doktor perubatan yang berpengalaman merawat pesakit dari golongan orang kampong yang mendapati kebanyakan penyakit dan masalah kesihatan berpunca daripada pemakanan tak teratur. Dengan rumusan ini, masalah pemakanan sihat terutamanya dikalangan kanak-kanak dan ibu hamil terjaga. Minuman ini dirumus dengan mengguna bahan sejati tanpa pengawet dan pemanis tiruan.

Kandungan : COCOA,VEGETABLE CREAMER,DEXTROSE, ASTAXANTHIN, DHA, SUGAR

Berat sachet : 30 gram x 12 paket (sekotak)

Caraguna : Tuang kandungan satu sachet kedalam 250 ml air panas dan kacau Boleh ditambah ais. Minum satu sachet sekali sehari.

Nota : Minuman ini sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Fakta DHA : Docosahexaenoic acid atau DHA adalah komponen utama dalam fosfolipid otak dan mata. DHA perlu untuk perkembangan dan kemajuan fungsi otak, mata dan sistem saraf . Kekurangan DHA dikaitkan dengan kemerosotan kognitif, peningkatan kematian sel saraf dan kemurungan. Wanita hamil yang mengambil DHA dikaitkan dengan kawalan emosi yang baik daripada ibu dan peningkatan ketajaman ingatan dan penglihatan kepada bayi atau anaknya. Tambahan pengambilan DHA dalam pemakanan boleh membantu individu yang mempunyai sejarah penyakit jantung, bayi pramatang dan untuk membantu kemajuan minda yang sihat terutama dikalangan kanak-kanak.

Fakta Astaxantin
: Astaxantin adalah antioksidan semulajadi yang unggul ekstrak daripada hidupan laut yang berupaya meningkatkan sistem daya tahan, melindungi sel daripada kerosakan oksidatif, melegakan tekanan atau stress, melindungi mata dan kulit daripada kerosakan dari UVA dan UVB, boleh meningkatkan kekuatan dan stamina. Keunikan astaxantin yang boleh melepasi atau menyeberangi `barrier` otak dan mata dengan mudah telah menunjukan keistimewaannya untuk membantu fungsi otak dan mata dengan berkesan.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

.

Produk 2 :

DELIMA PLUS GSC (Formulasi AlHadi)

Iaitu gabungan delima bersama `grape seed' (anggur merah) dan 'colostrum`

.

http://alhadi2525.com/images671/dplusnewsc.jpg

Harga Promosi : RM 45.00 seunit

(Harga Sebenar : RM 49.90)

Deskripsi Produk : Minuman ini dirumus untuk melindung diri daripada ancaman luaran dengan cara membina kekuatan dayatahan badan disamping boleh menyerlahkan keremajaan dan kehalusan kulit, bentuk badan yang ideal dan kelihatan muda secara semulajadi. Rumusan ini tidak mengandungi bahan pengawet dan pemanis tiruan.

Kandungan : Delima, biji anggur merah, colostrums, krimer sayuran, gula, xylitol, dextrose, vanilla.

Berat sachet : 30 gram x 12 paket (sekotak)

Caraguna : Larutkan dalam 250 ml air suam, kacau dan boleh ditambah ais jika ingin sejuk. Minum satu sachet sekali sehari. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Fakta Delima : Delima digelar `super fruit` mengandungi antioksidan yang unggul diterajui asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung. Boleh menghalang pembentukan plaque yang melonggok dalam salur darah arteri, mengurangkan aras LDL atau kolesterol jahat, mencegah kemerosotan rawan dan melambatkan proses degenerasi sistem saraf dan otak.

Fakta Anggur Merah : Mengandungi antioksidan yang poten daripada poliphenol dimana kajian mendapati biji anggur boleh melegakan kelainan ketakcukupan vena dan kerapuhan kapilari darah. Boleh memperbaiki penglihatan malam, membantu melindungi kulit cetusan pendedahan matahari, memecahkan lemak tersembunyi dan melindungi badan daripada penuan pramatang.

Fakta Kolostrum : Kolostrum kaya dengan perisian semulajadi daripada dua faktur utamanya iaitu faktur imun dan faktur pertumbuhan atau penyembuhan yang berupaya meningkatkan dan mengimbangi sistem imuniti badan, melawan jangkitan kuman dan kesan bahan toksik. Memperbaiki nisbah berat otot dan lemak badan, mengimbangi aras gula dan tekanan darah, melegakan kemurungan dan memperbaiki mood, membantu menyihatkan sendi,rawan,otot dan menyegarkan kulit. Menggalakan flora usus sihat, mempercepatkan pemulihan kecederaan dan meningkatkan keupayaan dan stamina.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

.

.

HARGA PROMOSI

Harga Pasaran bagi COCOA MINDA ALHADI : RM 39.90 seunit.
Harga promosi kami, belian seunit : RM 35.00 seunit atau belian 2/3 unit : RM 33.00 seunit
.
Harga Pasaran bagi DELIMA PLUS GSC : RM 49.90 seunit.
Harga promosi kami, belian seunit : RM 45.00 seunit atau belian 2/3 unit : RM 43.00 seunit

.

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina - 0136310018 @ Cik Fiza - 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

Boleh campur antara COCOA MINDA ALHADI& DELIMA PLUS GSC.

Kuantiti Minima Diskaun Pengedar
5 20 % Diskaun
10 25 % Diskaun
20 30 % Diskaun

Harga untuk pengedar yang berminat untuk mendapat bekalan melebihi 30 unit boleh runding. Belian kuantiti pengedar @ ingin menjadi pengedar, sila email kepada kami di :

http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg

.

Sila email kami untuk pengedar yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.

Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia (Citylink Express) dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina - 0136310018 @ Cik Fiza - 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!
.
Diskaun Sehingga 35 % ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition
.
.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !
Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !
.
.
.
.

April 29, 2011   GEDUNG 05 - PRODUK MINUMAN/MAKANAN KESIHATAN UMUM, GEDUNG 06 - PRODUK KESIHATAN WANITA, GEDUNG 07 - PRODUK KESIHATAN LELAKI, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!