Jus Manggis – BIOSTEEN.
.
.
.

.


.

.

Jus Manggis – BIOSTEEN


[biosteen.png]

Harga Promosi : RM 80.00 (Harga Sebenar : RM 96.00)

.

Apa itu Biosteen?
Biosteen merupakan produk terunggul dengan formulasi hebat gabungan dari bahan – bahan terpilih dan berkualiti tinggi disamping dapat membekalkan pelbagai nutrient penting yang diperlukan oleh tubuh badan. Biosteen gabungan daripada ekstrak Manggis, Habbatussauda’, Goji, Madu Lebah, Roselle dan di perkaya dengan Air Zam Zam. Ia di adun di bawah standard pengilangan IMP (Islamic Manufacturing Practice ). Biosteen kaya dengan antioksidan yang terkandung di dalam ekstrak manggis terutama pada bahagian kulitnya dan goji. Selain itu, Biosteen juga kaya dengan omega 3 dan 6 yang dihasilkan oleh habbatussauda’ ia merupakan nutrisi terbaik bagi sel otak untuk meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan. Biosteen juga mengandungi pelbagai vitamin yang dikehendaki oleh tubuh seperti vitamin B1, B2, B3, B5 dan Vitamin C di samping pelbagai zat logam seperti magnesium dan potassium. Pengambilan Biosteen secara berterusan dapat membantu menjalani kehidupan yang lebih sihat dan ceria.

.

Khasiat dan kebaikan manggis
Khasiat XANTHON iaitu bahan aktif dalam buah manggis dapat membantu mencegah pelbagai jenis penyakit kerana ia mengandungi antioksidan yang sangat tinggi dimana ia dapat memberi perlindungan kepada tubuh manusia daripada serangan radikal bebas serta dapat mencegah dan mengurangkan risiko penyakit kronik. Antara komponen yang terdapat didalam buah manggis terdiri daripada IRON, FIBER, CALCIUM, VITAMIN C, POTASSIUM, VITAMIN B2, PROTEIN, CATHECHINS, TANNINS, PHOSPHORUS, SODIUM, VITAMIN B1, dan NIACIN.

.

Khasiat Xanthon dalam kulit buah manggis dapat membantu mengatasi pelbagai jenis masalah masalah penyakit seperti berikut :
.

* Kanser/pertumbuhan tumor
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Jantung/saluran darah
* Gout
* Arthritis
* Sakit sendi
* Sengal badan
* Migraine/sakit kepala
* Strok/penyakit parkinson
* Masalah saraf
* Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
* Gastrik/ulser
* Sembelit
* Cirit birit
* Menurunkan kolestrol
* Kegemukan
* Asma
* Lelah/penat
* Stress/kemurungan
* Mencantik & melicinkan kulit
* Mengawal HIV
* Masalah senggugut/PMS
* Menopause
* Kulit bermasalah
* Alahan
* Buah Pinggang
* Jangkitan pundi kencing
* Masalah gusi
* Demam
* Masalah tidur
* Kelesuan
* Jangkitan virus/bakteria/parasit

.

.

http://www.biosteen4u.com/image/produk1.jpg

[pamplet2.jpg]

.

HARGA PROMOSI
Harga Pasaran bagi Biosteen : RM 96.00
Harga promosi kami, belian sebotol : RM 80.00 atau belian 2/3 kotak : RM 75 sekotak

.

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak – untuk sekilo pertama) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0175180018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

Sila berhubung dengan En.Riz 012-2080004 bagi mendapatkan harga diskaun pengedar. Sila email kami untuk pengedar yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.

Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia (Citylink Express) dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0175180018 @ Cik Fiza – 0132356101 untuk penjelasan lanjut.

.

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!
.
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition
.
.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !

Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !

.

April 14, 2011   GEDUNG 05 - PRODUK MINUMAN/MAKANAN KESIHATAN UMUM, GEDUNG 06 - PRODUK KESIHATAN WANITA, GEDUNG 07 - PRODUK KESIHATAN LELAKI, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!, JUS MANGGIS